MENIU

Paleti pentru pompe de vid


Paleti pentru pompe de vid

Firma noastra este direct importator si distribuitor de paleti pentru pompe de vid si compresoare cu paletii. Acestia pot fi executati din grafit, textolit, kevlar, aluminiu si otel.

Principalele marci de pompe de vacuum si compresoare cu paleti pentru care livram paleti sunt: Becker, Rietschle, Busch, Leybold, BGS, DVP Vacuum Technology, ESAM, Orion, Pneumofore, GEV, etc.

Cei mai des intalniti paleti sunt cei din grafit, utilizati la pompe de vid rotative uscate. Materialul din care sunt executati paletii din grafit contine carbon, electrografit, rasini si antimoniu. Astfel ca procentul din fiecare constituent, din care sunt confectionati paletii din grafit, trebuie ales cu mare grija in functie de tipul pompe de vacuum, de regimul de lucru, de aplicatie. Nu toate pompele de vacuum utilizeaza exact acelasi tip de material.

Importam si distribuim deasemenea si placute din textolit pentru scule pneumatice. Avem orice tip de lamele din textolit pentru chei pneumatice, paleti din textolit pentru orice tip de scula pneumatica rotativa.

Detalii si catalog materiale pe Cataloage Paleti Grafit - Textolit