MENIU

Cine suntem?

CV-ul Nostru

Cine suntem, cu ce ne ocupam, scurt istoric.

Scurt Istoric

 • 2004

  In anul 2004 am inceput importul direct si distributia de filtre din Elvetia si Italia. Principalul furnizor de filtre a fost si ramane si in present firma elvetiana SF-FILTER AG, de unde importam o gama complete de filtre, ce curpinde: filtre de ulei, filtre hidraulice, filtre de aer, filtre de motorina, filtre separatoare aer/ulei pentru compresoare de aer si pompe de vid, filtre de desprafuire, filtre de ventilatie, filtre de aer comprimat, filtre pentru cabine de vopsit, filtre pentru vopsitorii in camp electrostatic, microfiltre, filtre pentru industria medicala si farmaceutica, filtre speciale pentru masini de electroeroziune, filtre pentru motare mici, filtre pentru echipamente agricole, filtre pentru echipamente din constructii, materiale filtrante diverse, filtre pentru elevatoare si incarcatoare frontale, filtre pentru industria aviatiei, filtre pentru tractoare, filtre diverse.
 • 2005

  In anul 2005 am inceput distributia de furtunuri industriale si pentru constructii, cuple rapide si coliere, uleiuri industriale si vaseline, in special cu aplicatii in industria alimentara. Pentru industria alimentara oferim furtunuri speciale pentru vacuum, cu insertie din PVC sau insertie metalica, furtune cu agrementari FDA. O alta gama de furtunuri sunt cele pentru compresoare, unde avem o gama complete de furtunuri de aer si furtunuri de ulei pentru compresoare Ingersoll-Rand, Atlas Copco, Kaeser, Compare, Demag, Boge, Fini, Mark, Alup, Almig. Identificare furtunurilor pentur compresoare se face neaparat pe baza codului de catalog al producatorului sau dupa tipul, seria si anul de fabricatia al compresorului. Aceste furtunuri sunt special concepute pentru a asigura o buna pozitionare in echipament, o buna etansare, indeplinirea scopului functional, rzistenta la factorii corozivi, etc. De exemplu in cazul unui furtun echivalent, care nu intruneste conditiile originalului, poate dauna functionarii compresorului sau chiar disstruge anumite parti componente ale compresorului. In situatia in care furtunul este confectionat dintr-un material ce nu rezista la tipul de ulei utilizat de o anumita marca de compresor, sau nu rezista la anumite temperaturi specificate de producatorul echipamentului, pot exista ruperi accidentale din materialul furtunului, cu efecte nedorite, ce pot duce la infundarea si distrugerea anumitor supape, distrugerea grupului de compresie, etc. De aceea alegerea furnizorului unui furtun pentru un anumit compresor, este un lucru cat se poate de serios si nu implica echivalente alese fara responsabilitate.
 • 2006

  In anul 2006, la gama noastra de produse s-au adaugat si piese de schimb pentru pompe de vacuum, paleti din grafit si textolit pentru pompe de vid. Totodata ca activitati conexe, in scopul satisfacerii mai multor cerinte ale clientilor nostri, ne-am implicat si in distributia de rulmenti, lanturi Gall si roti dintate. Ca activitate principala, dintre toate acestea, ramane distributia de piese de schimb pentru pompe de vid. Ditribuim in special filtre se ulei, filtre de aer, si filtre separatoare aer/ulei pentru pompe de vid. La cerere, avem deasemenea posibilitatea de a livra si filtre speciale pentru vacuum, filtre prevazute cu purja de condens si cartuse speciale, utilizate in functie de aplicatie, mediul in care lucreaza pompa de vid, etc. Paleti din grafit pentru pompe de vacuum tip Becker, Busch, Rietschle, Solberg, Leybold. Uleiuri industriale, lubrifianti pentru industria alimentara, vaseline industriale, aplicatii speciale. Pompe de vid, marca Rietschle, Becker si Busch.
 • 2016

  In prezent la oferta noastra se adauga noi produse ca pompe de vid marca Elmo-Rietschle si Becker. Pentru toate pompele de vid Becker, Busch si Rietschle oferim deasemenea orice piese de schimb, rulmenti, rotor, ventilator, seturi de garniture...etc. De asemenea se vor adauga in oferta si alte produse din gafit, precum bucse din grafit, perii electrice din grafit, perii din grafit, bare din grafir, placi din grafit si multe alte produse din grafit de diferse dimensiuni si compozitii.

Produsele noastre

Va punem la dispozitie o gama completa de filtre, paleti, piese de schimb si nu numai.

Curele industriale , precum curele trapezoidale lise, curele trapezoidale dintate, curele trapezoidale cu profil inalt, curele canelate din cauciuc sau curele canelata din poliuretan, curele de variator de turatie, curele dintate, curele din poliuretan cu insertie metalica, curele dintate din poliuretan cu insetie din Kevlar, curele late si benzi transportoare, curele cu LINATEX sau TENAX pentru masini de ambalat verticale, curele si benzi pentru industria alimentara, in special industria preparatelor din carne, curele la metraj utilizate pentru anumite actionari, etc. Principalii nostril furnizori sunt Megadyne - Italia, Mitsuboshi – Japonia, dar aducem si curele Optibelt – Germania, Syncrotech – Germania si altele. Avem curele de transmisie pentru aproape orice aplicatie si orice domeniu si livram in toata tara, idiferent de cantitate.

Filtre pentru compresoare de aer, filtre pentru pompe de vid, filtre de ulei, filtre hidraulice, filtre de aer, filtre de motorina, filtre separatoare aer/ulei pentru compresoare de aer si pompe de vid, filtre de desprafuire, filtre de ventilatie, filtre de aer comprimat, filtre pentru cabine de vopsit, filtre pentru vopsitorii in camp electrostatic, microfiltre, filtre pentru industria medicala si farmaceutica, filtre speciale pentru masini de electroeroziune, filtre pentru motare mici, filtre pentru echipamente agricole, filtre pentru echipamente din constructii, materiale filtrante diverse, filtre pentru elevatoare si incarcatoare frontale, filtre pentru industria aviatiei, filtre pentru tractoare, filtre diverse.

Oferim deasemenea si piese de schimb si seturi de reparatii pentru compresoare cu surub Atlas Copco, Ingersoll-Rand, Kaeser, Compair, Demag si Boge, Alup, Abac, Almig, Mark, Ceccato, Fini. Pentru toate aceste compresoare, putem oferii kit-uri de service, valve de minima presiune, valve de siguranta, valve de aspiratie, seturi de reparatii pentru toate aceste valve, furtunuri hidraulice si furtunuri pneumatice sertizate, tuburi pneumatice si conectori, grupuri de compresie noi si reconditionate pentru Ingersoll-Rand, ulei pentru compresoare, ulei mineral, ulei sintetic, ulei cu agrementari alimentare pentru compresoare de aer cu surub utilizate in industria alimentara, conectori electrici, contatori, cuplaj elastic dintre grupul de compresie si mororul electric al compresorului.

Gama Completa!

Filtru hartie, filtru compresor, filtru pompa de vid, filtru masina electroeroziune

Filtre

Filtre industriale: filtre pentru compresoare de aer, filtre filtre pentru pompe de vid, fitre separatoare, filtre de aer, filtre de ulei, filtre de motorina, filtre de desprafuire, filtre pentru aer comprimat, materiale filtrante, alte filtre.
Vezi Produse
Placute din grafit, paleti grafit, paltei carbon, palet , palet pompa de vacuum

Paleti

Paleti: paleti din grafit pentru pompe de vid, paleti din textolit pentur pompe de vid, placi din grafit, bare din grafit, bucse din grafit, peri colectoare, alte repere din grafit.
Vezi Produse

Piese de schimb, piesa de schimb, piese compresoare, piesa compresor, piese pompe de vid

Piese Compresoare

Piese pentru compreoare de aer cu surub: MPV kit, Check valve kit, Unloader valve kit, Discharge valve kit, purja automanta de condens (drain valve), furtunuri hidraulice si pneumatice, contactori, filtre si ulei pentur compresoare
Vezi Produse
Piese de schimb, piesa de schimb, piese compresoare, piesa compresor.

Piese Pompe Vid

Piese pentru pompe de vid: paleti din grafit pentru pompe de fid uscate, paleti din textolit pentru pompe de vid cu ungere cu ulei, filtre de ulei, filtre de aer, filtre separatoare (exhaustoare) pentru pompe de vid, seturi de garniture pentru pompe de vid, rotor, alte piese pentru pompe de vid.
Vezi Produse

Linatex pe curele late, linatex pe curele dintate, curele cu linatex

Curele

Curele de transmisie: curele trapezoidale, curele dintate cu pas metric, curele sincrone cu pas in toil, curele dubludanturate, curele cu linatex, curele pentur masini de ambalat, curele late, curele de variator de turatie, curele din cauciuc, curele din poliuretanc u insertie metalica, alte curele de transmisie.
Vezi Produse
Ulei compresor, ulei poma vid, ulei hidraulic, ulei de schimb, schimb ulei, vaselina alimentara, ulei FDA, vaselina FDA, vaselina rulmenti

Lubrifianti

Lubrifianti: ulei hydraulic, ulei pentru compresoare de aer, ulei de circulatie, ulei cu proprietati alimentare, ulei pentru compresoare frigorifice, unsori pentru industria alimentara, unsori pentru temperature inalte, unsori pentru rulmenti, uleiuri pentru angrenaje, alte tipuri de uleiuri.
Vezi Produse

Furnizorii Nostri