MENIU

Produse Comercializate


Fil Inter Com SRL va pune la dispozitie o gama completa de produse!

In cazul in care nu gasiti ceea ce cautati nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de cerere oferta, telefonic ori prin e-mail.

Filtru hartie, filtru compresor, filtru pompa de vid, filtru masina electroeroziune

Filtre

Filtre industriale: filtre pentru compresoare de aer, filtre filtre pentru pompe de vid, fitre separatoare, filtre de aer, filtre de ulei, filtre de motorina, filtre de desprafuire, filtre pentru aer comprimat, materiale filtrante, alte filtre.
Vezi Produse
Placute din grafit, paleti grafit, paltei carbon, palet , palet pompa de vacuum

Paleti

Paleti: paleti din grafit pentru pompe de vid, paleti din textolit pentur pompe de vid, placi din grafit, bare din grafit, bucse din grafit, peri colectoare, alte repere din grafit.
Vezi Produse

Piese de schimb, piesa de schimb, piese compresoare, piesa compresor, piese pompe de vid

Piese Compresoare

Piese pentru compreoare de aer cu surub: MPV kit, Check valve kit, Unloader valve kit, Discharge valve kit, purja automanta de condens (drain valve), furtunuri hidraulice si pneumatice, contactori, filtre si ulei pentur compresoare
Vezi Produse
Piese de schimb, piesa de schimb, piese compresoare, piesa compresor.

Piese Pompe Vid

Piese pentru pompe de vid: paleti din grafit pentru pompe de fid uscate, paleti din textolit pentru pompe de vid cu ungere cu ulei, filtre de ulei, filtre de aer, filtre separatoare (exhaustoare) pentru pompe de vid, seturi de garniture pentru pompe de vid, rotor, alte piese pentru pompe de vid.
Vezi Produse

Linatex pe curele late, linatex pe curele dintate, curele cu linatex

Curele

Curele de transmisie: curele trapezoidale, curele dintate cu pas metric, curele sincrone cu pas in toil, curele dubludanturate, curele cu linatex, curele pentur masini de ambalat, curele late, curele de variator de turatie, curele din cauciuc, curele din poliuretanc u insertie metalica, alte curele de transmisie.
Vezi Produse
Ulei compresor, ulei poma vid, ulei hidraulic, ulei de schimb, schimb ulei, vaselina alimentara, ulei FDA, vaselina FDA, vaselina rulmenti

Lubrifianti

Lubrifianti: ulei hydraulic, ulei pentru compresoare de aer, ulei de circulatie, ulei cu proprietati alimentare, ulei pentru compresoare frigorifice, unsori pentru industria alimentara, unsori pentru temperature inalte, unsori pentru rulmenti, uleiuri pentru angrenaje, alte tipuri de uleiuri.
Vezi Produse

Furnizorii Nostri