MENIU

Piese pentru compresoare de aer


Piese pentru compresoare de aer

Piese de schimb pentru compresoare

Asiguram piese de schimb si filtre pentru o gama larga de compresoare cu surub, in special pentru compresoare Ingersoll-Rand, compresoare Atlas Copco, compresoare Kaeser, Sullair, Compair, Demag, Boge, Power System, Mattei, Ceccato, Alup, Hafi (Aerzen), Gardener Denver, Worthington Creisensac, Abac, Bauer, Blits Schneider, Bottarini, Ecoair, Fiac, Fini, Hydrovane, Irmer & Elze, Maco Meudon, Mark, Purolator, Rotair, Rotorcomp, Tamrock, Zander, Komsan si orice alt tip de compressor cu surub si nu numai. Livram la comanda si filtre pentru compresoare cu piston, cu paleti metalici, sau orice alt tip de compresoare.
Asiguram deasemenea piese de schimb originale pentru orice tip de compresor Ingersoll-Rand, compresor Atlas Copco, compresor Compare si compresor Boge. Orice compresor Ingersoll-Rand sau comprsor Atlas Copco necesita service la anumite intervale de timp. Asiguram kit-urile de service pentru compresor Ingersoll-Rand din gama stationare, compresor Atlas Copco, compresor Compair si compresor Boge. Pentru orice compresor Ingersoll-Rand, gama completa de compresoare Ingersoll-Rand stationare, oferim inclusiv air-end (grup de compresie) nou sau reconditionat. Orice grup de compresie (air-end) pentru compresor Ingersoll-Rand se livreza la schimb cu cel vechi, care va fi preluat de Ingersoll-Rand pentru reconditionare.

In cazul in care pe compresor aveti filtre Mann & Hummel, filtre Donaldson, filtre Mahle sau filtre Fleetguard, nu ezitati sa ne contactati.

Avem de asemenea filtre echivalente pentru orice tip de compressor cu surub si la comanda putem aduce filtre originale pentru compresoare Ingersoll Rand din gama SSR, UP5 si Nirvana, precum si pentru Atlas Copco si Kaeser. Gama de filtre acopera si compresoarele portabile (motocompresoare de aer cu surub). Suplimentar se pot monta filtre in linie (filtre de aer comprimat).

Kit-uri de service pentru compresoare de aer

Asiguram piese de schimb si seturi de reparatie (kit de service) pentru compresoare cu surub. Marcile de compresoare pentru care asiguram piese de schimb si kit-uri sunt: Ingersoll-Rand, Atlas Copco, Kaeser, Compair, Demag si Boge.
Printre piesele pe care le distribuim in mod frecvent se numara:
- furtunuri sertizate, tuburi pneumatice, furtunuri hidraulice, racorduri metalice ;
- curele de transmisie si cuplaje elastice pentru compresoare stationare (electrocompresoare) ;
- rulmenti pentru grupul de compresie ;
- supape pentru compresoare, in special supapa de minima presiune (MPV), supapa admisie (inlet valve), supapa incarcare (loading valve), supapa descarcare (discharge valve), supapa verificare (check valve), supapa suprapresiune (control valve) ;
- garnituri si seturi de garnituri pentru compresoare de aer cu surub ;
- conectori ;
- relee, contactori si seturi de contacte pentru contactori, in special pentru compresoare Ingersoll-Rand si Atlas Copco ;
- senzori de temperaturi (sensor termistor) si presiune (pressure transducer) ;
- diferite tipuri de valva de purjare pentru aer comprimat (drain valve), utilizate la vase tampon si filtre de aer comprimat, de obicei la iesirea din compresor ;
- seturi de reparatie (kit service) pentru 2000 de ore de functionare, 4000 si 8000 de ore de functionare pentru compresoare cu surub tip Atlas Copco, Ingersoll-Rand, Kaeser, etc.
Importam si distribuim atat piese de compresoare direct de la producatorii acestora, cat si piese compresoare originale. La comanda, se realizeaza si revizie de reparatie grupuri de compresie pentru compresoare de aer cu surub, la una din uzinele Ingersoll-Rand din Germania.