MENIU

Lubrifianti industriali – Uleiuri – Unsori


Lubrifianti industriali

Uleiuri

Comercializam uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, uleiuri sintetice pentru compresoare, uleiuri pentru angrenaje, uleiuri pentru pompe de vacuum, uleiuri speciale pentru industria alimentara, ulei pentru lubricator, ulei pentru scule pneumatice, ulei ungere piston pneumatic, etc.


Uleiurile pentru compresoare de aer sunt:
- Ulei pentru compresor, ulei mineral cu vascozitati de 100 - 150 pentru compresoare cu piston;
- Ulei pentru compresor, ulei mineral cu vascozitati de 46 - 68 pentru compresoare cu surub (Atlas Copco, Hafi, Boge, Compair, Power System, Cecato, Kaeser, Demag, Sullair, etc.);
- Ulei pentru compresor, ulei sintetic cu interval de schimb de 8000 ore (Ingersoll-Rand); Uleiul sintetic pentru compresor permite interval marit de schimp cu costuri reduse pentru consumabile (filtru de aer, filtru de ulei, separator aer-ulei) si o uzura mai mica a grupului de compresie al compresorului;
- Livram din stoc ulei sintetic pentru compresor Ingersoll, Kaeser, Atlas Copco cu interval extins de schimp la 8000 ore de functionare. Uleiul sintetic este pe baza de diesteri si PAG (poli alfa glicol), ulei sintetic superior uleiurilor pe baza de PAO (Poli Alfa Olefine). Uleiul sintetic pentru compresor cu surub prelungeste viata acestuia prin prelungirea intervalelor de schimb de ulei si filtre si prin reducerea numarului de service-uri.
Uleiuri pentru pompe de vid:
Uleiurile pentru pompe de vacuum sunt uleiuri speciale, ce permit functionarea indelungata la temperaturi superioare celor hidraulice sau de compresor. Avem trei tipuri uleiuri pentru pompe de vid (uleiuri de pompe de vacuum) cu vascozitati de 32, 56 si 100 cSt. Uleiul de pompe de vid cu vazcozitate 100 este cel mai des intalnit, in toate sectoarele de activitate. Uleiul de pompa de vid cu vascozitate 32 este intalnit in general in industria alimentara, in zone de lucru cu temperaturi scazute. Furnizam uleiuri speciale pentru vidanje, uleiuri pentru pompa vid vidanja. Acese uleiuri pentru vid la vidanja sunt uleiuri cu stabilitate buna a vascozitatii la temeperaturi inalte, nu spumeaza, nu creeaza depuneri pe corpul pompelor. Avem uleiuri pentru pompe vid vidanje tip Jurop, etc. Uleiurile pentru vidanje se aleg in functie de conditiile de lucru, anotim, tipul pompei de vid de vidanja, etc. Daca vara se folosesc uleiri pentru vidanje cu vascozitati de 100-150, pe timpul iernii se recomanda uleiri de vidanje mai subtiri. Daca pompa de vid fumega in timpul funtionarii, ar putea fi necesar un ulei de vidanja mai gros. Pentru ofeta de pret si fisa tehnica a uleiului special pentru pompe de vidanja, nu ezitatisa ne contactati. Metadata: ulei vidanja, ulei pompa, ulei vid, pompa vidanja, vid vidanjam ulei vacuum vidanja, vacuum vidanja, ulei special vidanja.
Uleiuri hidraulice:
Uleiuri hidraulice si uleiuri de compresor cu agrementari FDA si USDA, sunt utilizate in industria alimentara, in special in cea a bauturilor alcoolice si racoritoare. Uleiurile Hydrex sunt uleiuri hidraulice de ultima generatie, calitate premium, cu proprietati exceptionale anti-uzura si formulate pentru a oferi protective optima in orice aplicatie de presiune inalta.De asemenea, ofera proprietati exceptionale antioxidare, anti-rugina si anti-spumare si intervalul de schimb foarte lung.
Uleiuri pentru masini de tipar Man Roland:
ulei hidraulic HLP 68;
ulei compresor ISO VG 32;
ulei angrenaje ISO VG 220.
Uleiuri hidraulice si uleiuri de compresor cu agrementari FDA si USDA, sunt utilizate in industria alimentara, in special in cea a bauturilor alcoolica si racoritoare.

 
Unsori:
Distribui o gama larga de unsori (vaseline), cu proprietati diferite, si aplicati diverse, cum ar fi:
- unsoare sintetica cu aplicatii in industria alimentara
- unsoare cu complex de litiu tip EP1 si EP2, cuaplicatii in gresarea rulmentilor ce lucreaza la turatii mari (vezi rulmentii de la grupurile de compresie de la compresoare).
- unsori cu litiu si disulfura de bolibden
- unsori pentru ungee centralizata
- unsori pentru temperaturi inalte
- unsori cu calciu complex
- unsori silice