MENIU

Lubrifianti industriali – Uleiuri – Unsori


Lubrifianti industriali

Uleiuri

Comercializam uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, uleiuri sintetice pentru compresoare, uleiuri pentru angrenaje, uleiuri pentru pompe de vacuum, uleiuri speciale pentru industria alimentara.


Uleiurile pentru compresoare de aer sunt:
- minerale cu vascozitati de 100 - 150 pentru compresoare cu piston;
- minerale cu vascozitati de 46 - 68 pentru compresoare cu surub (Atlas Copco, Hafi, Boge, Compair, Power System, Cecato, Kaeser, Demag, Sullair, etc.);
- sintetice cu interval de schimb de 8000 ore (Ingersoll-Rand);
Uleiuri pentru pompe de vid:
Sunt uleiuri speciale, ce permit functionarea indelungata la temperaturi superioare celor hidraulice sau de compresor. Avem trei tipuri uleiuri pentru pompe de vid cu vascozitati de 32, 56 si 100 cSt.Uleiul de pompe de vid cu vazcozitate 100 este cel mai des intalnit, in toate sectoarele de activitate. Uleiul de pompa de vid cu vascozitate 32 este intalnit in general in industria alimentara, in zone de lucru cu temperaturi scazute.
Uleiuri hidraulice:
Uleiuri hidraulice si uleiuri de compresor cu agrementari FDA si USDA, sunt utilizate in industria alimentara, in special in cea a bauturilor alcoolice si racoritoare. Uleiurile Hydrex sunt uleiuri hidraulice de ultima generatie, calitate premium, cu proprietati exceptionale anti-uzura si formulate pentru a oferi protective optima in orice aplicatie de presiune inalta.De asemenea, ofera proprietati exceptionale antioxidare, anti-rugina si anti-spumare si intervalul de schimb foarte lung.
Uleiuri pentru masini de tipar Man Roland:
ulei hidraulic HLP 68;
ulei compresor ISO VG 32;
ulei angrenaje ISO VG 220.
Uleiuri hidraulice si uleiuri de compresor cu agrementari FDA si USDA, sunt utilizate in industria alimentara, in special in cea a bauturilor alcoolica si racoritoare.

 
Unsori:
Distribui o gama larga de unsori (vaseline), cu proprietati diferite, si aplicati diverse, cum ar fi:
- unsoare sintetica cu aplicatii in industria alimentara
- unsoare cu complex de litiu tip EP1 si EP2, cuaplicatii in gresarea rulmentilor ce lucreaza la turatii mari (vezi rulmentii de la grupurile de compresie de la compresoare).
- unsori cu litiu si disulfura de bolibden
- unsori pentru ungee centralizata
- unsori pentru temperaturi inalte
- unsori cu calciu complex
- unsori silice